Articole FITR ediția a VI-a

Managementul turismului responsabil

Dr. Harold Goodwin va susține cursul intensiv cu tema „Managementul turismului responsabil”, sâmbătă și duminică, 12 și 13 mai 2018, la Muzeul Național de Istorie a României.

Cursul va fi constituit atât din părți teoretice, cât și practice, în urma cărora participanții vor obține un atestat emis de International Centre for Responsible Tourism și Fundația Amfiteatru.

Turism, sustenabilitate și responsabilitate. Acestea sunt conceptele cheie cu care participanții se vor familiariza pe parcursul celor două zile de curs. Dr. Harold Goodwin va vorbi despre atracții, servicii și dezvoltare economică locală, definind astfel premisele valorificării unei destinații turistice de succes.

Conceptele învățate vor fi fixate în cadrul unor sesiuni de lucru în echipă de tip workshop, care vor avea ca scop valorificarea resurselor naturale și antropice ale comunităților.

În cea de-a doua parte a zilei, va fi prezentat modulul cu tema principală: „Trasee ale patrimoniului – o cale către dezvoltare?”

Fiindcă parteneriatele publice și private constituie piloni esențiali în dezvoltarea turismului, Harold Goodwin va aborda modalitățile în care acestea pot fi valorificate.

Cel de-al doilea workshop propus de Dr. Harold Goodwin va facilita dezvoltarea cunoștințelor participanților în ceea ce privește crearea unei strategii pentru dezvoltare și branding de produs, iar Crista Buznea (TUI UK) va maximiza impactul acestui curs prin prezentarea modalitățile de marketing și comunicare în turism.

 

Pentru a participa la FITR, ediția a 6-a, vă rugăm să descărcați formularul de înscriere, să-l completați și să îl trimiteți la adresa diana.manea@fundatia-amfiteatru.ro sau prin fax la 021.312.51.03.