Articole CONFERINTE

Va invitam la conferinta “Turism Responsabil pentru dezvoltarea regiunii Dunarii”!

Fundatia Amfiteatru are deosebita placere sa va invite sambata, 30 iunie 2012, ora 12:00, la conferinta “Turism Responsabil pentru dezvoltarea regiunii Dunarii”, ce va avea lor in Pavilionul C1, Centrul Expozitional ROMEXPO.
Conferinta “Turism Responsabil pentru dezvoltarea regiunii Dunarii” continua seria de evenimente din cadrul Programului Amfiteatrul pentru turismul responsabil, dedicate promovarii si intelegerii conceptului de turism responsabil.
Sunt invitati sa ia parte la conferinta reprezentanti ai autoritatilor publice, centrale si locale, agentii de turism, asociatii profesionale, reprezentanti ai mediului academic si de cercetare, ai IMM-urilor, ONG-urilor, dar si ai publicatiilor de specialitate, reprezentanti mass media precum si vizitatori ai Targului International Dunarea&Delta.

 Sunt asteptati sa ia parte la eveniment si studentii sau doctoranzii interesati de domeniul turismului si modalitatile in care acesta poate fi practicat in Romania intr-un mod responsabil.
Persoanele care doresc sa participe la conferinta pot trimite lucrari pe tema “Turism Responsabil pentru dezvoltarea regiunii Dunarii”, data limita de inscriere fiind 25 iunie. Cele mai bune lucrari prezentate in cadrul evenimentului vor fi publicate in revista stiintifica “International Journal for Responsible Tourism“.

Intrarea este libera si se va face pe baza confirmarii prezentei in prealabil.

Va asteptam sambata, 30 martie 2012, in Pavilionul C1, la Centrul Expozitional ROMEXPO pentru a identifica impreuna modalitatile de protejare a resursele antropice si naturale din regiunea Dunarii.

Un eveniment organizat de Fundatia Amfiteatru, Ministerul Afacerilor Externe si Camera de Comert si Industrie a Romaniei, sustinut de Vacante&Calatorii si Programul Amfiteatrul pentru Turismul Responsabil.

Lasă un răspuns