Articole

Proiectul CeReRe in Turism – Cursuri gratuite de perfectionare in turism!

Fundatia Amfiteatru si Asociatia Europeana pentru o Viata mai Buna, Diastasi Training and Consulting Services si Bolt International Consulting organizeaza in cadrul proiectului “Centre Regionale de Resurse in Turism si Servicii integrate pentru stimularea anteprenoriatului in sectorul turismului” cursuri de perfectionare cu aplicatii in turism.
Prin proiectul CeReRe in Turism se urmareste imbunatatirea abilitatilor, competentelor si cunostintelor oamenilor de afaceri din turism in vederea cresterii culturii lor antreprenoriale; furnizarea de cursuri acreditate de formare profesionala, care vor spori nivelul de specializare al managerilor si angajatilor din IMM-urile de turism, in scopul de le face mai competitive; calificarea si asistenta persoanelor care doresc sa isi inceapa propria afacere pentru a stabili noi intreprinderi de turism prin furnizarea lansarii integrate a acestora.

Cursurile de perfectionare sunt GRATUITE si sunt adresat antreprenorilor, managerilor, angajatilor ai micro-inteprinderilor si IMM-urilor.
Cursul de Auditor in domeniul calitatii, este primul curs ce va avea loc in perioada 27 martie – 3 aprilie 2012, va insuma un total de 40 de ore de pregatire si se va desfasura in Iasi, Piata Unirii, nr.12, bloc Complex Comercial.

Cursul se va desfasura in sase module, dupa cum urmeaza:
-Managementul calitatii serviciilor din turism
-Conceptul de calitate
-Intocmirea documentelor specifice
-Tehnici de evaluare
-Analiza si aprecierea eficacitatii sistemului de management al calitatii
-Intocmirea raportului de audit

Pentru inscrierea la curs sunt necesare studiile superioare incheiate, dar si adeverinta de salariat in domeniul turismului iar pentru inscriere sunt necesare urmatoarele acte: copie act de identitate, copie certificat de nastere, copie certificat de casatorie (daca este cazul), copie act de studii.
Participantii la curs vor beneficia de evaluare si vor primi un certificat de absolvire pentru cursurile de perfectionare, precum si un certificat de calificare pentru cursurile de calificare, avizat de catre Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA) si recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.
Proiectul „Centre Regionale de Resurse in Turism si Servicii integrate pentru stimularea anteprenoriatului in sectorul turismului“ (ID POSDRU/92/3.1/S/61201) este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Pentru mai multe detalii:
Alexandra Vicol:
E-mail: alexandra.vicol@fundatia-amfiteatru.ro
Tel: 0332 730 183
Mobil: 0723 627 624

Razvan Busuioc:
Email: razvan.busuioc@fundatia-amfiteatru.ro
Tel: 0332 730 183
Mobil: 0723 646 100

Lasă un răspuns