Articole

Iti place sa calatoresti? Iti doresti o experienta unica? Intra pe arte.gm.ro!

Acum ai acces la cele mai atractive, avantajoase, noi oferte turistice de pe piata romaneasca. Agentia Romana de Turism si Evenimente (A.R.T.E.) ti-a pregatit multe surprize pe noul sau site, www.arte.gm.ro.

Daca iti place sa calatoresti, sa descoperi de fiecare data locuri inedite, incarcate de obiceiuri si traditii, daca iti doresti o experienta iesita din comun la un pret avantajos – ARTE iti ofera toate acestea si mai mult pe www.arte.gm.ro.

ARTE iti ofera tabere tematice, evenimente diverse in tara si in strainatate, circuite interne, circuite externe, expeditii si programe speciale. Fie ca iti doresti sa vizitezi locurile incarcate de istorie din tara Maramuresului si a Bucovinei, sa calatoresti pe urmele lui Stefan cel Mare sau sa te relaxezi in Delta Dunarii sau daca, dimpotriva, visezi sa ajungi pe taramuri mayase, in tara gheiselor sau pe urmele marilor maestri budisti – intra pe www.arte.gm.ro si alege-ti oferta.

Sub sloganul “Ghidul turistilor responsabili!”, ARTE promoveaza turismul responsabil si sprijina initiativele antreprenoriale in domeniul turismului, oferind un model de afaceri in mediul online. ARTE pune la dispozitia tuturor celor interesati sa-si dezvolte competentele si abilitatile antreprenoriale in domeniul turismului resursele necesare pentru dezvoltarea propriei afaceri in turism.

Intra pe www.arte.gm.ro si vei beneficia de una dintre cele mai complete si avantajoase oferte de vacante si experiente turistice!

One thought on “Iti place sa calatoresti? Iti doresti o experienta unica? Intra pe arte.gm.ro!

Lasă un răspuns