Articole

Incepe cursul de Agent de turism Ghid in cadrul proiectului „Un viitor prin calificare”

Fundatia Amfiteatru in parteneriat cu  S.C. Synthesis Management Consulting – SMC SRL anunta inceperea cursului de Agent de turism – Ghid, din cadrul proiectului ”Un viitor prin calificare”, astazi, 9 iulie 2012, ora 18:00 la Hotel Razvan din Bucuresti.
Proiectul “Un viitor prin calificare” ofera participantilor, GRATUIT, cursul de calificare in meseria de Agent de turism – Ghid, nivel 3 avansat de calificare, cu un total de 1080 ore, din care: 360 ore pregatire teoretica si 720 ore pregatire practica.

Fiecare absolvent va beneficia de consiliere si orientare profesionala dupa finalizarea cursului de formare si va primi un certificat avizat CNFPA, acreditat de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale.
In baza Certificatelor de absolvire CNFPA, absolventii cursului vor putea solicita GRATUIT Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului eliberarea atestatelor si ecusoanelor de Ghid de turism.

Va asteptam astazi, 9 iulie, la deschiderea cursului de Agent de turism – Ghid din cadrul proiectului „Un viitor prin calificare” in Sala Verbum, Hotel RAZVAN din Calea Calarasilor  Nr. 159, Bucuresti.

 

AGENDA DESCHIDERE

18:00 – 18:15    
Cuvant de intampinare
SCURTA PREZENTARE A PROIECTULUI
Reprezentant – Fundatia Amfiteatru – Solicitant

SCURTA PREZENTARE A CURSULUI DE AGENT DE TURISM-GHID
Reprezentant – SC Synthesis Management Consultants SMC – Partener 1

18:15 – 19:15
COMPLETAREA FOMULARELOR DE INSCRIERE LA CURS DE CATRE PARTICIPANTI

19:15 – 19:30    
Discutii libere, opinii
Inchiderea evenimentului

 

 

3 thoughts on “Incepe cursul de Agent de turism Ghid in cadrul proiectului „Un viitor prin calificare”

Lasă un răspuns