Articole

Cea de-a treia editie a Forumului International pentru Turismul Responsabil va avea loc la Targu Jiu!

Fundatia Amfiteatru, organizeaza in cadrul programului „Amfiteatrul pentru Turismul Responsabil”, cea de-a treia editie a Forumului International pentru Turismul Responsabil – „Turism responsabil si dezvoltare rurala” in perioada 04 – 06 Aprilie 2014 la Targu Jiu.

Diversitatea si  autenticitatea, identitatea satelor din Romania reprezinta o sursa inepuizbila de dezvoltare iar turismul este cea mai activa forma de valorificare a produselor si serviciilor locale prin: ecoturism, turismul de sanatate, vanatoare si pescuit, alpinism, echitatie, sporturi de iarna, excursii educative, arta si patrimoniu, gastronomie, traditii si obiceiuri etc.

In acest context turismul responsabil este considerat o abordare oportuna si de perspectiva pentru dezvoltarea zonelor rurale romanesti prin conceperea si promovarea de produse turistice complexe si adaptate tendintelor si nevoilor turistice actuale.

Cea de-a treia editie a Forumului International pentru Turismul Responsabil isi stabileste drept principal obiectiv identificarea solutiilor adecvate de valorificare a potentialului  din tara noastra, prin promovarea si dezvoltarea unui turism responsabil,  de descoperire si respect a vietii si valorilor  comunitatilor rurale, de dezvoltare economica a acestora.

La eveniment vor participa reprezentanti ai autoritatilor publice locale si centrale si ai mediului academic, intreprinzatori, specialisti, intr-un demers  menit sa ofere o viziune integrata a  turismului rural.

Forumul International pentru Turismul Responsabil va avea loc in perioada 04 – 06 Aprilie 2014 la Targu Jiu.

 

-INVITATIE

-AGENDA

-OFERTA

-FORMULAR DE INSCRIERE

Lasă un răspuns