Articole

Anunț cursuri turism responsabil

Centrul pentru Educație, Dezvoltare și Cercetare “Amfiteatru” anunță deschiderea de noi cursuri în domeniul turismului responsabil.

Cursuri

– Managementul destinației și turism responsabil
– Produs turistic și turism responsabil
– Turism responsabil pentru structuri de primire
– Turism responsabil pentru gastronomie
– Start-up în turism responsabil

Informații despre cursuri

Cursurile se vor desfășura online.
Durata este de 40 de ore (o săptămână).
Cursanții vor primi la înscriere suportul de curs (teorie și studii de caz). Lectorii vor fi disponibili pe perioada cursurilor la sediul Fundației Amfiteatru sau online (Skype).
La final va exista un examen. Locul și data examinării vor fi anunțate ulterior și stabilite de comun acord cu cursanții.
Perioada de desfășurare a cursurilor va fi stabilită în funcție de înscrieri.

Turismul responsabil este un concept puternic, de înțelegere a călătoriei și ospitalității ca o relație activă între vizitator și localnici, bazată pe respectul valorilor comunităților. Programul de cursuri pe care le lansăm, orientate spre transferul cunoștințelor în acțiune, este soluția noastră, ca membri ai ICRT (Centrul Internațional pentru Turismul Responsabil). La finalul acestor cursuri participanții vor deține cunoștințe din teoria și practica românească și internațională, certificate de Fundația Amfiteatru.

Mai multe detalii pe www.cedca.ro

Pentru informații suplimentare vă rugăm să vă adresați reprezentantului Fundației Amfiteatru: Alis Voicu, la telefon fix: 021/312 58 40, fax: 021/312 51 03, mobil: 0760 603 225, e-mail: alis.voicu@fundatia-amfiteatru.ro