Articole

A ramas doar o zi pana la cea de-a doua editie a Forumului International pentru Turismul Responsabil!

In acest weekend, intre 29 – 31 martie 2013, la Hotel Ibis Nord din Bucuresti, Fundatia Amfiteatru si Academia Romana – Centrul de Economia Industriei si Serviciilor  va invita la cea de-a doua editie a Forumului International pentru Turismul Responsabil.

Evenimentul repezinta inca un pas in continuarea demersului initiat in anul 2012 prin lansarea Programului “Amfiteatrul pentru Turismul Responsabil”. Pe parcursul unui an s-a reusit atragerea reprezentantilor din domeniul turismului, dar si cele conexe, pentru realizarea unei platforme de afirmare a contributiilor stiintifice si de prezentare a bunelor practici in domeniul turismului responsabil.

Astfel ca, pentru cea de-a doua intalnire pentru dezbaterea celor mai importante probleme ce tin de domeniul turismului si, indeosebi, in ceea ce priveste modul de abordare si practicare a turismului responsabil in Romania, avem deosebita placere sa avem alaturi parteneri de incredere, care sustin programul si aduc o contributie proprie la succesul evenimentului.

Mentionam in acest sens confirmarea participarii la eveniment a  Conf.univ.dr. Maria Stoian – Fondator ANTREC, Caroline Fernolend – Vice Presedinte in cadrul Fundatiei “Mihai Eminescu” Trust, Ivan Pataichin – Fundatia “Ivan Pataichin” , Stefan Buciuc  – Coordonator asociat “Let’s do it Romania”, Prof. univ. dr. Bulz Nicolae din cadrul Academiei Romane, Prof.univ.dr. Silviu Negut, din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti, precum si Prof. univ. dr. Dumitru Bortun din cadrul Facultatii de Comunicare si Relatii Publice, S.N.S.P.A.

 

Prezenta in numar mare a reprezentilor din mediul academic romanesc, dar si invitati de seama din mediul international potenteaza caracterul stiintific al evenimentului. Mai mult decat atat, Fundatia Amfiteatru, editeaza publicatia “International Journal for Responsible Tourism“, revista stiintifica indexata BDI.

 

Mentionam ca evenimentul va incepe vineri, 29 martie 2013, orele 15:45 si se va desfasura in Sala Enescu, Hotel IBIS Nord, Bucuresti.

 

Mai jos puteti descarca AGENDA evenimentului:

Agenda FITR editia a II-a

Lasă un răspuns